Slavni par u fokusu javnosti: Kanye natjerao suprugu na orgije sa petero ljudi

3
Radiosarajevo.ba
Slavni par u fokusu javnosti: Kanye natjerao suprugu na orgije sa petero ljudi
Radiosarajevo.ba / Kanye sa suprugom

Kanye West i njegova supruga Bianca ovih dana borave u Tokiju, iako je manekenka po dolasku u Japan iznenadila javnost pojavivšivi se u vrlo konzervativnim izdanjima, odnosno u drapiranim haljinama koje ne otkrivaju ni milimetar kože, ubrzo se vratila starim modnim navikama. Australijanka je ubrzo ponovo viđena u golišavim kombinacijama i to dok je uživala u šopingu u tržnim centrima.

Lijepa 29-godišnjakinja ponovo se odvažila na jedan od svojih ekscentričnih autfita, uskočivši u krem bodi od rebraste tkanine. Bodi sam po sebi možda ne bi bio diskutabilan, da ga je nosila uz suknju ili pantalone, ali problem je što Bianca nije imala ništa osim njega na sebi!

'Nastavljaju sa najekstremnijim oblikom narcizma i ne pokazuju nimalo poštovanja i obzira prema drugima', 'Bez obzira u kojoj su zemlji, njena nagost je potpuno neprikladna za javne izlaske', 'U zemlji koja je poznata po svojoj skromnosti i nenametljivosti, ovo je čist bezobrazluk i očigledna provokacija', 'Niko ne želi da gleda gole ljude oko sebe kad izađe iz kuće kako bi proveo jedan normalan dan', samo su neki od komentara.

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču donose izvrsnost u zdravstvu

ASA Bolnica i Međunarodni medicinski univerzitet u Beču donose izvrsnost u zdravstvu

Podsjetimo, početkom mjeseca Kanyeova bivša pomoćinica Loren podnijela je tužbu za seksualno uznemiravanje protiv repera, kao i za nezakonit otkaz i kršenje ugovora o radu. West je demantovaio njene tvrdnje, rekavši da su "neosnovane" i optužio je za iznudu. Reper je dodao i da je djevojka otpuštena zbog "lascivnog i neprimjerenog ponašanja", te da je zahtjevala platu od 4. miliona dolara!

Loren je u tužbi između ostalog navela i da su se Kanye i Bianca hvalili orgijama sa još pet osoba u jednom od mnogo seksualno eksplicitnih telefonskih poziva koje su vodili sa njom, terajući je da im se pridruži. Ona je tvrdila i da je Kanye jednom prilikom zamolio Biancu i još nekoliko žena da imaju oralni seks sa njim i još nekoliko muškaraca u jednoj kancelariji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Najnovije