Slavni nogometaš u centru skandala: Rooney na "druženju" s konobaricama u tangama

Radiosarajevo.ba
Slavni nogometaš u centru skandala: Rooney na "druženju" s konobaricama u tangama

Wayne Rooney uhvaćen je u noćnom izlasku u Washingtonu tokom kojeg su mu golišave konobarice servirale pića.

Naime, slavni nogometaš još je jednom dokazao kako ne misli stati sa svojim stilom života, zbog kojeg u posljednje vrijeme o njemu više pišu tabloidi i žuta štampa nego sportski magazini.

U proteklom periodu, ovaj legendarni engleski fudbaler, opet je dospio na naslovnice svjetskih medija jer ga je u novi skandal uplela njegova supruga Coleen Rooney javnom svađom sa suprugom njegova kolege Jamieja Vardyja, Rebekom Vardy.

Ove dvije dame već danima zabavljaju javnost javnom svađom koju je započela Coleen kada je optužila Rebeku da tabloidima prodaje priče iz njezina privatnog života.

Wayne i Jamie podržali su svoje supruge u javnom ratu, no za razliku od Jamieja, koji se ne odvaja od vrlo uzrujane supruge koja je u visokoj trudnoći i čeka peto dijete, Wayne podržava suprugu iz američkih barova u kojima ga poslužuju konobarice odjevene samo u tange.

Nogometaš poznat po opijanju i brojnim preljubničkim aferama koje mu supruga oprašta u jednom je noćnom klubu u Washingtonu uhvaćen prošlog vikenda u ženskom društvu, no kao i svaki put, pokušao se sakriti ispod šilterice.

Naravno, to mu nije uspjelo...

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije