Supruga Wayne Rooneya razočarana: Idiot nam je uništio život

Radiosarajevo.ba
Supruga Wayne Rooneya razočarana: Idiot nam je uništio život
mid-day.com / Wayne Roony sa suprugom Coleen

Coleen Rooney jako je ljuta na svog muža Waynea nakon posljednjeg skandala koji joj je priredio. Početkom mjeseca nogometaš je uhapšen u Washingtonu zbog opijanja na javnom mjestu i psovanja i to je jako razbjesnilo Coleen koja već godinama trpi zbog ponašanja svog muža.

"Coleen je vikala na njega i rekla mu da neće napuštati kuću bez nadzora. Nazvala ga je idiotom i rekla mu da je već uništio njihov život u Americi, a tek su se tamo doselili", rekao je neimenovani izvor za Daily Mirror.

 Problematični nogometaš ne prestaje sa skandalima. Ne vozi već 13 mjeseci zbog kazne za vožnju u pijanom stanju, a odradio je i 100 sati društveno korisnog rada. Prošle godine u septembru je uhapšen, piše Index.hr.

Coleen mu je već oprostila nekoliko afera s ljubavnicama, a čini se da se Rooney nije previše potrudio popraviti svoje ponašanje. Par je u braku deset godina i roditelji su četvorice sinova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije