Slavni muškarci koji su priznali da su imali plastične operacije

Radiosarajevo.ba
Slavni muškarci koji su priznali da su imali plastične operacije
Bright Side / Enrique Iglesias

Mnoge slavne osobe podvrgle su se estetskim zahvatima, no neke zvijezde stvarno su pretjerale s odlascima pod nož.

Odlasci pod nož estetskih hirurga vrlo su česta pojava u nemilosrdnom svijetu Hollywooda u kojem vlada diktat ljepote i vječne mladosti, norma su mršavice i manekenke, a svako ko ima malo veći nos može odmah 'otpisati karijeru.'

Bright Side je istražio slavne osobe koje su išle pod nož i tako su došli do popisa nekoliko slavnih muškaraca koji su se podvrgli kozmetičkim tretmanima i ne srame se pričati o tome. 

Pokrenuta inicijativa da most na Otoci nosi ime ubijenog Farisa Pendeka

Pokrenuta inicijativa da most na Otoci nosi ime ubijenog Farisa Pendeka

Krenimo redom: 

Sammy Sosa 

Sammy Sosa  - undefined

Bright Side: Sammy Sosa

Sammy Sosa bio je profesionalni bejzbol igrač koji je stekao popularnost kasnih 1990-ih. Voljen i poštovan od strane mnogih obožavatelja zbog uspjeha kao sportista, iznenadio je cijelu svoju bazu obožavatelja kada se na dodjeli pojavio s drugačijom bojom kože. 

Mickey Rourke 

Mickey Rourke - undefined

Bright Side: Mickey Rourke

Mickey Rourke je renomirani holivudski glumac koji je nekoliko puta operiran. Njegov ukus za plastičnu hirurgiju ide pod ruku sa strašću za boksom, sportom u kojem je dvaput slomio nos i jagodice. Zbog svoje glumačke karijere, brzo bi dobijao hirurške korekcije za svoje povrede. Također je napravio facelifting, injekcije u usne i operirao nos.

Simon Cowell 

Simon Cowell - undefined

Bright Side: Simon Cowell

Simon Cowell, kontroverzni član žirija The X Factor i America’s Got Talent još je jedan primjer nekoga ko se ne boji estetske hirurgije. Neki britanski mediji tvrde da je Cowell počeo koristiti injekcije botoksa 2009. godine, a kako su godine prolazile, počeo je sve više vršiti korekcije, uključujući i facelifting.

Sylvester Stallone 

Sylvester Stallone  - undefined

Bright Side: Sylvester Stallone

Stallone je doživio ogromnu transformaciju. Zapravo, on je jedan od rijetkih slavnih koji je otvoreno govorio o toj temi još 1990-ih. "Zašto to ne učiniti?" rekao je tada o operacijama za People.

Ispostavilo se da je, kada je Stalloneova mama rađala, doktor koristio pincetu za porođaj, a živci na lijevoj strani njegovog lica, kao bebi, bili su uništeni, ostavljajući mu iskrivljena usta. Priča se nastavila kada je Stallone smršao za Rockyja, što je ovu crtu lica učinilo još uočljivijom. Tada je postalo jasno da to može promijeniti samo operacijom. 

Enrique Iglesias 

Enrique Iglesias - undefined

Bright Side: Enrique Iglesias

Obožavatelji koji Enriquea Iglesiasa prate od njegovih ranih dana znaju da je Španac imao mladež na licu. Međutim, Iglesias je otišao kod stručnjaka da ga uklone za slučaj da bi mogao biti kancerogen. Zahvat nije učinjen iz estetskih razloga, već zbog zdravlja, a trajao je samo 5 minuta.

Gene Simmons 

Gene Simmons - undefined

Bright Side: Gene Simmons

Rock zvijezda je samozatajni fanatik plastične hirurgije, kojoj se podvrgnuo zajedno sa svojom suprugom Shannon Tweed. Do sada je, između ostalih zahvata, podigao čeljusti, podesio kapke i liposukcijom 'sredio' grudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije