Poznati kuhar Gordon Ramsay poručio sopstvenoj djeci da odj...

Radiosarajevo.ba
Poznati kuhar Gordon Ramsay poručio sopstvenoj djeci da odj...
Foto: Printscreen / Gordon Ramsay

Ako neko među slavnim ličnostima ima reputaciju nekoga ko govori baš sve što misli, onda je to poznati kuhar Gordon Ramsay.

Kako mediji javljaju, Ramsay se ne libi britak "jezik" iskoristiti i u komunikaciji sa sopstvenom djecom, kojima je rekao da "od***u i nađu nekog drugog chefa", ako se i sami budu htjeli baviti karijerom u kulinarskoj industriji.

On je, u izjavi za američku radio stanicu, pričao kako je zabranio svojoj djeci - Matildi (17), Jacku i Holly (19) te Megan (21) - da traže da se zaposle kod njega.

"Ja sam čvrst. Ja sam fer. Dat ću im sve što im treba da dođu do vrha, ali to je to. Nećemo sr**i. Često me kritiziraju jer govorim iskreno, ali sekunde me ne brine ova generacija pahuljica (snowflake - eng. slang, pogrdni naziv za mlađe generacije koje se lako uvrijede, op.pr.)", rekao je Ramsay, pa nastavio:

"Ne želim zapošljavati svoju djecu. Ne želim da moji radnici misle - jao, pa to su njegova djeca, ne smijemo im ništa reći. Hoćete da radite u ovom biznisu? Odj****e drugom chefu, naučite nešto novo i vratite se i unaprijedite moj biznis."

Početkom godine, Ramsay (52) i njegova supruga Tana (45) objavili su kako čekaju peto dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije