Slavni fudbaler u krevetu sa drugom ženom sedam dana prije svadbe!

0
Radiosarajevo.ba
Slavni fudbaler u krevetu sa drugom ženom sedam dana prije svadbe!
Foto: EPA / Slavni fudbaler u krevetu sa drugom ženom sedam dana prije svadbe!

Poznati engleski fudbaler Andy Carroll (33) važio je svojevremeno za jednog od najvećih talenata na Ostrvu, zbog čega ga je i Liverpool platio 41 milion eura, ali ga je njegova "luda glava" spriječila da napravi veću karijeru.

I ne samo da je Carroll zbog nestašluka potrošio svoj fudbalski talenat, nego je sebi i u privatnom životu napravio mnoge probleme.

Britanski tabloid "The Sun" piše da je fudbaler sedmicu dana pred ženidbu napravio skandal zbog koga ga je ostavila njegova vjerenica Billi Mucklow i svadba je bila pod znakom pitanja.

Vlada FBiH: Prije godinu dana dočekala nas blokada i kriza, ovo smo uradili do sada

Vlada FBiH: Prije godinu dana dočekala nas blokada i kriza, ovo smo uradili do sada

Carroll je sedam dana pred ženidbu napravio momačko veče koje se "otrglo kontroli" pošto je bilo mnogo djevojaka i alkohola, a dvije dame završile su sa fudbalerom i u krevetu.

Za skandal u Dubaiju čulo se brzo u Engleskoj. Jedna od dvije djevojke Taylor Jane Wilkey se brzo javila tabloidima kako bi ispričala "sočne" detalje i tako usput promovisala sebe, a kada je Carrollova izabranica saznala šta se desilo - odmah je pobjesnila na njega i zahtijevala objašnjenje.

"Bio je to fantastičan dan. Alkohola je bilo u potocima i činilo mi se da se Andy jako dobro zabavlja. Došao je da priča sa nama, pitao nas je što radimo i činio se kao pravi gospodin. Ni u jednom trenu nije spomenuo da ima momačko veče. Rekli su nam da je nekome od njih rođendan. Nije bio u stanju da napravi ništa. Žao mi je zbog ovog nereda, ali nisam učinila ništa pogrešno...", poručila je Wilkey koja je objavila fotografiju sa Kerolom u krevetu.

Iako se izvinila Billi Mucklow, njegova vjerenica je i dalje ljuta i ne vjeruje u ovu verziju događaja, iako na kraju Carroll "zvanično" nije prevario svoju nesuđenu suprugu.

"Žao mi je, Billi, znam kako ovo izgleda, ali nismo imali odnose", poručila je djevojka.

Posljednje informacije iz Engleske govore da će se svadba predstojećeg vikenda ipak održati. Carroll i Wilkey su višegodišnji partneri i imaju već petoro djece, a izgleda da je spremna da mu oprosti i ovaj skandal, prenosi Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije