Srbijanske predstavnice na Eurosongu: Britanci pisali o seks skandalu jedne od njih

Radiosarajevo.ba
Srbijanske predstavnice na Eurosongu: Britanci pisali o seks skandalu jedne od njih
PrtScr / Bend Hurricane

Srbiju će na Eurosongu predstavljati ženski bend Hurricane. Pjesma s kojom će nastupiti u Rotterdamu zove se Hasta la vista, a dobila je najviše glasova na njihovom izboru Beoviziji.

Osnovale su ga u novembru 2017. godine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz Srbije, slijedeći svoju ljubav prema R&B i pop zvuku i planirajući da bi mogle zajedno ostvariti međunarodnu karijeru, piše Index.hr.

Nakon četiri snimljene pjesme na engleskom, lani su snimile pjesmu Favorito na srpskom i u desetak dana skupile šest miliona pregleda. Pažnju na pjesmu skrenule su i vruće scene u njegovom spotu.

Sanja Vučić već je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine, a tada su se srpski mediji raspisali o skandalu koji je navodno izazvala. Naime, The Sun je tada objavio da je Sanja pokušala zavesti britanskog predstavnika Joea Woolforda te ga čak pokušala nagovoriti da dođe u njenu hotelsku sobu.

Ksenija Knežević kći je poznatog srpskog pjevača Nenada Kneževića Kneza, a na Beoviziji se okušala 2013. godine kao sedamnaestogodišnjakinja. Nastupila je s prijateljicama Anđelom Vujović i Danom Gašić, no nisu postigle veliki uspjeh. Četiri godine je u sretnoj vezi, a ime svog odabranika skriva.

Ivana Nikolić je u središtu medijske pažnje završila prošlog februara, kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju s Johnnyjem Deppom, koji je tada boravio u Beogradu.

Više o ovoj temi čitajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije