'Slatke muke' : Charles Pearce zatražio pomoć od svojih Instagram pratioca

1
Radiosarajevo.ba
'Slatke muke' : Charles Pearce zatražio pomoć od svojih Instagram pratioca
Foto: Instagram / Charles Pearce

Posljednjih mjesec dana, gotovo svakodnevno se piše o braku Elle Dvornik i Charlesa Pearcea.

Naime, Ella je početkom augusta za Story ekskluzivno priznala da je njihovom braku došao kraj.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", otkrila je tada.

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

A dok su se svi pitali kakvo je trenutno stanje para te žive li i dalje u Balama, i na to je pitanje influencerica dala odgovor.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", poručila je na Instagramu.

Charles u posljednje vrijeme često objavljuje kako izgledaju njegovi dani dok je Ella u Zagrebu. Tako je sa svojim pratiteljima podijelio da je s kćerkama Balie Dee i Lumi Wren bio u lunaparku, a potom su djevojčice izrađivale leptire. Nakon toga je potražio pomoć svojim pratitelja.

"Prošlog mjeseca imali smo niz napada make-up umjetnosti. Prošli smo fazu šminkanja lica i napali zidove kuće. Dok Elle nema, sljedećih sedmica posvetit ću pažnju uklanjanju šminke. Recite mi svoje savjete. Osim odstranjivača laka za nokte i šmirglanja, šta je najbolje za skidanje ruža s bijelih zidova. Za prekrivanje, ponovno bojenje zidova?", upitao je.

Sada je ponovno postavio pitanje na Instagramu vezano za dječje probleme koji su sastavni dio svakog odrastanja i možemo ih nazvati slatkim mukama. 

"Baliein zub broj tri uspješno pokupljen od zubić vile - mene. Koliko vi eura dajete djeci za svaki zub?", upitao je Charles na Instagramu, piše Story.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cb_xv-0Di5w/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije