Skandal na pomolu: Megan i Harry će odseliti, ne žele da žive pored Kate i Williama

Radiosarajevo.ba
Skandal na pomolu: Megan i Harry će odseliti, ne žele da žive pored Kate i Williama
Foto: Daily Mail / Princ Harry i Meghan Markle
Čini se da je skandal na pomolu u Engleskoj. Meghan Markle i princ Harry trenutno žive u dvosobnom stanu Kensingtonske palate dok se jedan dio renovira kako bi ovaj kraljevski bračni par dobio veći i prostraniji životni prostor.

Meghan i Harry bi se ove jeseni trebali preseliti u Apartman 1, tačnije dio palate koji ima čak 21 sobu i u čije je renoviranje uloženo 1.6 miliona dolara. Ukoliko se presele postat će prve komšije Kate i Williama koji žive u Apartmanu 1A.

Međutim engleski mediji pišu da Meghan i Harry žele veći i prostraniji dom zbog prinove koju očekuju, ali da ne žele u Apartman 1 zbog toga što ne žele da im prve komšije budu Kate i Meghan što je pojačalo špekulacije o lošim odnosima između Kate i Meghan.

"Harryju i Meghan potreban je veći prostor za život, ali ne žele da im prve komšije budu Kate i William. Uskoro će prinčevi imati odvojene poslove i odvojene živote. Zašto moraju da žive u Kensingtonskoj palati? Imaju toliko drugih opcija i novca da kupe kuću u Londonu", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za engleski Express.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije