Sjećate se serije Malcolm u sredini: Glavni glumac će postati otac

0
Radiosarajevo.ba
Sjećate se serije Malcolm u sredini: Glavni glumac će postati otac
Foto: Instagram / Frankie Muniz

Frankie Muniz, gledateljima najpoznatiji po naslovnoj ulozi u hit seriji Malcolm u sredini (2000.-2006.), postat će otac.

Glumac i njegova supruga Paige Price jučer su objavili video na svom YouTube kanalu u kojem su otkrili kako čekaju prvo dijete.

"U posljednje četiri i pol godine Paige i ja zajedno smo iskusili toliko nevjerojatnih stvari. Proputovali smo svijet i doživjeli brojne stvari za koje se pružaju prilike jednom u životu. Iako još uvijek vjerujemo da nas mali trenuci između velikih čine najsretnijima, ništa se ne može usporediti sa slušanjem otkucaja srca vaše bebe ", rekao je Muniz.

"Osjećali smo se kao da prvi put živimo i doživljavamo čudo iz stvarnog života. Čim sam začuo otkucaje srca, bilo je gotovo. Počeo sam smišljati imena i moguće karijere djeteta."

Par se vjenčao 21. februara, a Paige je otkrila kako je trudna 15 sedmica.

"Bili smo šokirani i oduševljeni kad smo čuli vijest da ćemo postati roditelji. Trenutno putujemo kroz Jackson (Wyoming) i odlučili smo napraviti mali video", napisali su uz snimku na YouTubeu, za koju su se našalili kako im je trebalo pola dana da je objave iz Nacionalnog parka Yellowstone, piše Index.hr.

Inače, Muniz se serije koja ga je proslavila gotovo uopće ne sjeća. Još 2009. godine imao je automobilsku nesreću u kojoj je slomio leđa, dok je 2012. godine počeo patiti od nasumičnih "mini moždanih udara".

34-godišnji Muniz i dalje povremeno glumi, no Hollywood mu je u drugom planu. Prije nekoliko dana pohvalio se kako je prodao svoju tvrtku za maslinovo ulje te krenuo u novu avanturu, o kojoj zasad nije otkrio detalje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije