Sjećate li se pop dive bivše Jugoslavije? Evo kako danas izgleda

2
Radiosarajevo.ba
Sjećate li se pop dive bivše Jugoslavije? Evo kako danas izgleda
Foto: Instagram / Tatjana Matejaš

Tatjana Kameron poznatija kao Tajči, bila je jedna od većih pop zvijezda bivše Jugoslavije. Iako je mnogo vremena prošlo od kad je snimila svoje najveće hitove, mlađa publika ih i danas rado sluša, dok kod starijih bude neke posebne emocije.

Samo neki od njenih hitova poput Hajde da ludujemo ove noći, Moj mali je opasan, Ti nemaš prava na mene, i danas se rado slušaju i smatraju se pjesmama svih generacija.

Hrvatska pjevačica je 1. jula ove godine proslavila svoj 53. rođendan, pa je tim povodom objavila i nekoliko fotografija na kojima je sama i sa svojom porodicom, a mnogi su primijetili kako Cameron odlično izgleda.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Rođendan su joj čestitali i eurovizijski fanovi koji, poput nas, još uvijek pamte pjevačicu koja je sad već davne 1990. godine predstavljala Hrvatsku i pjevala Hajde da ludujemo i osvojila sedmo mjesto na Eurosongu koji se tada održao u Zagrebu.

Od vrhunca njene popularnosti prošlo je više od tri decenije, a kako već godinama ništa ne snima, mnogi se pitaju gde je i kako Tajči danas izgleda.

Obzirom da je na društvenim mrežama veoma aktivna, odgovor na ovo pitanje veoma smo lako dobili, a iako je evidentna promjena u izgledu sada pedesetrogodišnje pjevačice, svi oni koji je prate na društvenim mrežama složni su da je svojevrstan šarm i harizma nisu napustili.

Tajči danas izgleda zaista sjajno, a osim nekoliko bora na licu koje su joj samo dale dozu ozbiljnosti, ona i dalje plijeni prirodnom ljepotom i zaista nevjerovatnom pozitivnom energijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije