Sjajna Lidija Kordić zablistala u modnoj kreaciji poznatog brenda iz BiH na festivalu u Veneciji

0
Radiosarajevo.ba
Sjajna Lidija Kordić zablistala u modnoj kreaciji poznatog brenda iz BiH na festivalu u Veneciji
Foto: EPA / Lidija Kordić

Mlada glumica Lidija Kordić zablistala je na crvenom tepihu na festivalu u Veneciji na premijeri italijanskog filma "Diva Futura" u kojem igra jednu od glavnih uloga.

Lidija se na crvenom tepihu u Veneciji pojavila u crnoj haljini dubokog dekoltea. Detalji na bokovima naglasili su njenu vitku liniju. Kreacija koju je nosila djelo je Kaftan Studija kojem je lijepa glumica vjerna godinama.

Glumica je bila sjajno raspoložena i nasmijana je pozirala okupljenim fotografima s kolegicama iz filma, Tesom Litvan i Denise Capezza.

Liga nacija | Noć nade u Budimpešti za bolje sutra Zmajeva. BiH remizirala nakon sedam poraza

Liga nacija | Noć nade u Budimpešti za bolje sutra Zmajeva. BiH remizirala nakon sedam poraza

U filmu je Lidija utjelovila lik Ciccioline, mađarsko-italijanske porno zvijezde, pjevačice i političarke.

"Nikad nisam čula za nju, jer sam malo mlađa. Kada sam rekla mami da igram ulogu 'neke Ciccioline', ona je bila iznenađena. Pitala sam je da li zna o kome je riječ, a ona mi je rekla: 'Tvoj tata i ja vrlo dobro znamo ko je to'. Pomislila sam: O bože, sada ja tvoja kćerka utjelovljujem tu ulogu", kazala je Lidija na press konferenciji i nasmijala sve prisutne.

 
Lidija nastavlja niz međunarodnih uspjeha sa sarajevskom ZONA Talent agencijom. Nakon projekta "Ataturk" koji je uživao veliki značaj u Turskoj, bilježi novi uspjeh filmom "Diva Futura". Ovo ostvarenje redateljice Giulie Louise je dio zvanične takmičarske selekcije na Venecijanskom Internacionalnom Filmskom Festivalu.

Inače, ova 28-godišnja Crnogorka završila je glumu na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije