Ella Dvornik napravila drastičnu promjenu: 'Nekad se žena probudi i odluči'

1
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik napravila drastičnu promjenu: 'Nekad se žena probudi i odluči'
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik na Instagramu je otkrila da je ponovo promijenila frizuru. Naime, Ella je donedavno imala platinasto plavu kosu, a sada su njene vlasi obojene narandžastom bojom, te joj je frizura puno kraća.

"Nekad se zena probudi i odluci pofarbat u crveno, e onda znate koliko je sati. Pogotovo jer sam uz to odlučila i skratiti kosu skroz! Jel' iko od vas tako, samo odjednom, dobio neku impulzivnu ideju i proveo ju?", pitala je pratitelje. 

U komentarima joj se javila Alka Vuica koja se našalila da su njene impulzivne ideje obično bile loše. Nakon toga, Ella je objavila još jedan video s novom frizurom, a u komentarima joj se javio i jedan pratitelj koji nije bio oduševljen njenim izgledom

Hladno pa totalni obrt: Meteorolog otkrio kakvo nas očekuje miholjsko ljeto

Hladno pa totalni obrt: Meteorolog otkrio kakvo nas očekuje miholjsko ljeto

Ova hrabra promjena imidža dolazi nakon raznih modnih eksperimentiranja koje je Ella kroz godine prolazila. Njeni pratitelji na društvenim mrežama brzo su reagirali, komentirajući i hvaleći njezinu novu frizuru, neki su izrazili iznenađenje zbog drastične promjene, a neki su pisali svoja iskustva ovakvih promjena preko noći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije