Sin Đorđe Balaševića pokazao porodičnu vilu u Hrvatskoj vrijednu skoro 800.000 KM

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Evo radiosarajevo.ba jopet sa padezima

*Sin Djorjdje Balasavica*?? Skupite 100 km pa unajmite lektora, jadnici.

Sin Djordje?

Je li vila na moretu? Ili je sin Djordjeta? Koji nivo pismenosti na ovom portalu.

Ne samo da su nepismeni

Nego kenjaju senzacionalizam - kao otkud mu 400 milja eura, nakon 40 godina prodavanja ploca i prepunih koncerata. Bijednici mahalski, hebo vas mahalski portal.

Cak 200 kvadrata?

Sram ga bilo, u mene mi zena i djeca i jetrva i zaova, svi u 50 kvadrata, racunajuci i halvat i cenifu.

Fera geto

Treba jedan most napraviti i nazvati po Đorđiju. ,,Đorđetov most" na Skenderiji.

Ne pijem dok Paja vozi

Svi ovi što pišu kometare su kolektori i detektori

I šta on ima sa tim.

Sram ga bilo, u mene mi zena i djeca i jetrva i zaova, svi u 50 kvadrata, racunajuci i halvat i cenifu. ka Cak 200 kvadrata?

/ Najnovije