Shrvani Thomas Markle progovorio o odnosu sa kćerkom i zetom: 'Kralj i ja ovo ne zaslužujemo'

1
Radiosarajevo.ba
Shrvani Thomas Markle progovorio o odnosu sa kćerkom i zetom: 'Kralj i ja ovo ne zaslužujemo'
Foto: Sky News / Thomas Markle

Otac Meghan Markle, inače vojvotkinje od Sussexa u više je navrata šokirao svijet govorima i iznošenjem prljavog veša... Ovaj 79-godišnjak, Thomas Markle sada je ispričao kako su on i kralj Charles III. isti... S britanskim monarhom se usporedio u novom intervjuu, govoreći kako oboje imaju zdravstvenih problema te da su odbačeni od strane Meghan i princa Harryja. 

"Volio bih pričati s njim jer sam uvjeren da i on ima mnoga neodgovorena pitanja kao što i ja imam. Nijedan od nas ne zaslužuje da se tako ponašaju prema nama. On se liječi od raka, a ja nisam baš najboljeg zdravlja" ispričao je Thomas za Daily Mail Saturday. Meghanin otac suosjeća s kraljem i tvrdi da su na "istom brodu".

"Imam jako puno pitanja koja bih volio pitati Meghan i Harryja. Glavno je: Zašto su, ne samo mene, već i kraljevsku porodicu i kralja, tretirali tako loše?" kazao je omraženi Thomas koji također s nekim izjavama nije ostao "dužan" svojoj kćerki Meghan Markle

EURO 2024 | Danas ćemo saznati i posljednje učesnike četvrtfinala na Europskom prvenstvu

EURO 2024 | Danas ćemo saznati i posljednje učesnike četvrtfinala na Europskom prvenstvu

Idući će mjesec Thomas napuniti 80 godina, a još uvijek nije upoznao svoju unučad, princa Archieja i princezu Lilibet. Meghan mu nije oprostila njegovo ponašanje uoči vjenčanja s princem 2018. godine, kada je njen otac dao niz intervjua medijima.

"Imaju dva djeda koji ih žele viđati, jedan od njih je kralj. Nikad u svojih 80 godina nisam mislio da će mi biti isto kao i kralju" dodao je Markle. Thomas je istaknuo kako Meghanina i Harryjeva djeca dolaze u godine kada će početi postavljati pitanja i da je samo pitanje vremena kada će shvatiti što su sve propustili zbog toga što su njihovi roditelji 2020. godine napustili kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku. Njegova jedina želja za nadolazeći rođendan jest čuti se s Meghan, iako zna da se to neće dogoditi

"Nadam se da se situacija može popraviti. Uvijek sam bio spreman napraviti to" dodao je Meghanin otac iako je javno blatio kćerku i zeta proteklih nekoliko godina. Meghan i Harry bliski su s njezinom majkom Dorijom Ragland, ali s Thomasom nemaju nikakav odnos. Thomas čak nikada nije ni upoznao zeta, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije