Shrvana pjevačica: Tina Turner zauvijek se oprostila od svog sina

Radiosarajevo.ba
Shrvana pjevačica: Tina Turner zauvijek se oprostila od svog sina
Foto: Instagram / Tina Turner sa sinom Craigerom

Slavna muzičarka Tina Turner na svom Instagram profilu podijelila je trenutak kada je posula pepeo i bacila crvenu ružu u more, te se zauvijek oprostila od svog sina Craig Raymond Turner.

"Moj najtužniji trenutak u majčinstvu. U četvrtak, 19. jula, rekla sam posljednje zbogom sinu,  Craigu Raymond Turneru kada sam se okupila sa porodicom i prijateljima da pospemo njegov pepeo na obali Californije. Imao je 59 godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moja beba", napisala je pjevačica.

Legendarna pjevačica doživjela je pravu porodičnu tragediju početkom jula mjeseca, kada je njen 59-godišnji sin izvršio samoubistvo. Iako se još uvek nisu pojavili zvanični podaci, pretpostavlja se da je izvršio tako što je sebi u glavu pucao iz pištolja.

Creig Turner je najstariji sin pjevačice i rođen je kada je Tina imala samo 18 godina. Kada se 1962. vjenčala sa Ike Turnerom, pjevačica je zajedno sa supruguom odlučila da ga usvoji.

Inače, Creigov biološki otac se takođe bavio muzikom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije