Procvjetala nakon razvoda: Slavna glumica pozirala potpuno gola

Radiosarajevo.ba
Procvjetala nakon razvoda: Slavna glumica pozirala potpuno gola
Foto: Instagram / Dewan: Osjeća se potpuno slobodnom nakon razvoda

Glumačko-plesnoi par Channing Tatumu i Jenni Dewan zajedničkom izjavom na Instagramu u aprilu ove godine potvrdili su da se razvode nakon 12 zajedničkih godina.

"Hej, svijete! Imamo nešto što bismo voljeli podijeliti s vama, iako je to jako čudno da dijelimo sa svima no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo jako zahvalni. Želimo s vama podijeliti istinu. Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije puno godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promijenilo oko toga koliko volimo jedno drugo no ljubav je lijepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da se trebaju razdvojiti. Mi smo i dalje porodica te posvećeni roditelji kćerkice Everly. Ništa nećemo komentirati više od ovoga i zahvaljujemo svima na poštivanju naše privatnosti", napisali su tada te šokirali javnost jer se radilo o jednom od najstabilnijih holivudskih parova za koje se sve godine nije vezao niti jedan skandal.

Par se upoznao davne 2006. godine na setu filma "Step Up", a 3 godine kasnije bili su vjenčani. Kćerkica Everly stigla je kao kruna ljubavi 2013. godine.

Nakon razvoda, mnogi su komentirali kako crnokosa ljepotica nikada nije izgledala bolje, dok je Channing navodno još pokušavao izgladiti stvari no nije uspio.

A koliko je "procvjetala" nakon razvoda, glumica i plesačica pokazala je na najnovijoj naslovnici Women's Healtha na kojoj je pozirala potpuno gola. Jenna je tom prilikom i prvi put progovorila o razvodu.

"Osjećam se kao da sam na valu promjena i osobnog rasta. Sve je drugačije i novo, no to je moj novi život i sigurna sam da ću se naviknuti. Trebalo mi je vremena i truda da se oporavim od razvoda i otkrijem svoju žensku snagu. Uvijek sam bila plesačica, supruga ili glumica. Sada sam spoznala pravu sebe", zaključila je Jenna.

Otkrila je i kako su ona i bivši suprug ostali u prijateljskim odnosima zbog kćeri, a zanimljivo jest kako Channing još uvijek lajka njezine objave na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije