Sharon Stone prošla kroz pakao: Zatvorila bih se u kupatilo s bocom vina...

Radiosarajevo.ba
Sharon Stone prošla kroz pakao: Zatvorila bih se u kupatilo s bocom vina...
EPA / Sharon Stone

Nekada jedna od najljepših žena svijeta, glumica Sharon Stone (62) prilikom intervjuu za novo izdanje njemačkog magazine Vogue otkrila je poneke nepoznate detelje iz svog života.

Stone se prije svega osvrnula na djelić karijere u kojem je teško dolazila do izražaja, te prozvala neke od kolega koji su ‘ženomrzci’, prenosi Tportal.hr.

“Kada sam počela kao model i glumica u svojim mladim danima, postojao je termin ‘fuckable’ koji se koristio za sve pred kamerama i objektivima. Bilo je to poprilično drugačije razdoblje. Prije 20-ak godina. Sjećam se da je Mel Gibson koji je tri godine stariji od mene, smatrao da sam prestara da bih mogla glumiti uz njega na filmu”, bez razmišljanja je kazala Stone u novom intervjuu.

Prisjetila se i najtežeg dijela svog života, kada je 2001. u dobi od svega 43 godine doživjela moždani udar, nakon čega je neko vrijeme morala početi ponovno učiti govoriti, hodati i gledati. Nakon toga teško je prihvaćala svoj izgled i tijelo.

“Bilo je dana u mojim 40-ima, kada nisam znala prihvatiti svoje tijelo. Zatvorila bih se u kupaonicu s bocom vina i rekla sama sebi da ću izaći tek kada mi se svidi moje tijelo i izgled”, rekla je ona.

Lijepa glumica za kojom i danas uzdišu milioni, govorila je i o ljubavi. Naglasila je da nije imala sreće u tom području, naglašavajući kako nije pronašla onog pravog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije