Shakira se još oporavlja nakon raskida: 'Željela sam to za sebe i svoju djecu, ali nije se dogodilo'

0
Radiosarajevo.ba
Shakira se još oporavlja nakon raskida: 'Željela sam to za sebe i svoju djecu, ali nije se dogodilo'
Foto: EPA-EFE / Shakira

U novom intervjuu za Billboard, Shakira je ispričala kako je vjerovala da će ona i Pique zauvijek biti zajedno.

U razgovoru je više puta naglasila kako joj je porodica uvijek bila prioritet.

"Vjerovala sam u tu rečenicu dok nas smrt ne rastavi, željela sam takav život za svoju djecu. Moji roditelji su zajedno više od 50 godina i voljeli su se od prvog dana kada su se upoznali", rekla je.

Znate li zašto Balkan ostaje bez stanovništva?

Znate li zašto Balkan ostaje bez stanovništva?

"Željela sam to za sebe i svoju djecu, ali nije se dogodilo. Stvar je u tome da sam bila posvećena njemu i svojoj porodici. Bilo mi je jako teško održati karijeru dok sam bila u Barceloni jer sam uvijek morala čekati da nam se planovi poklope. Nisam mogla samo ostaviti svoju djecu i otići", dodala je pjevačica.

Posljednju godinu mnogo se pisalo o prekidu 11-godišnje veze pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea. Razlog rastanka bila je njegova afera s tada 23-godišnjom Clarom Chijom Marti, a od tada je Shakira nekoliko puta komentirala situaciju u kojoj se našla.

"Povjerovala sam u priču da je ženi potreban muškarac da bi upotpunila sebe, porodicu. I ja sam sanjala da imam obitelj u kojoj će djeca imati oca i majku pod istim krovom", rekla je Shakira jednom prilikom.

U 11 godina dugoj vezi par je dobio dva sina, 11-godišnjeg Milana i 8-godišnjeg Sashu, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije