Shakira otrkila da li je za prevaru saznala zbog teglice od džema

0
Radiosarajevo.ba
Shakira otrkila da li je za prevaru saznala zbog teglice od džema
Foto: EPA - EFE / Shakira na sudu u Barceloni

Prošlo je skoro dvije godine od skandaloznog raskida lijepe pjevačice i fudbalera, a i dalje su često tema pisanja medija.

Latinoamerička diva, pjevačica Shakira saznala je polovinom 2022. godine da je njen muž, fudbaler Gerard Pique vara. Čitava drama nastala je zbog tog saznanja, a ona je dugo patila.

I dok su se Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Marti krili od medija Shakira se trudila da gotovo svakog dana napravi neku novu scenu o kojoj su brujali svjetski mediji. Na kraju, pjevačica je digla ruke od svega i preselila se sa svojim sinovima u Ameriku gdje su započeli novi život daleko od medija, skandala i svega kroz šta su prolazili tih mjeseci.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Mnogi su se pitali šta je navelo Piquea da takvu ženu zamijeni drugom, mlađom, ali potpuno nepoznatom, a pojaviljivale su se i razne priče o tome kako je Shakira saznala za prevaru. Tada smo u stranim medijima mogli da pročitamo da je navodno shvatila da je Pique vara kad je u svom domu pronašla teglicu džema od jagode, piše Glossy.

I to ne bi bilo ništa čudno da ona nije dobro znala da džem od jagode ne vole ni Pique, a ni njena djeca. Otvorila je frižider i shvatila da ju je neko pojeo dok je ona bila na službenom putu.

Prošlo je mnogo dana, a Shakira je odlučila da otkrije i da li je zapravo istina da je ovako otkrila da je muž vara.

"Nije istina", priznala je Shakira u intervju za The Sunday Times i time objasnila da ipak nije na taj način razotkrila aferu.

Da podsjetimo, prije razlaza njih dvoje su bili u braku 10 godina te su dobili dva sina, Sashu i Milana. 

Nakon razlaza Shakira je izbacila veliki hit sa riječima u kojima se pominje marmelada, koji su i nastali kao asocijacija na tu situaciju, a u kojima je suptilno spomenula Piquea i njegovu novu devojku Claru Chia Marti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije