Shakira odlučila prekinuti šutnju o razvodu: "Pokušala sam zaštiti djecu, to je misija broj jedan"

0
Radiosarajevo.ba
Shakira odlučila prekinuti šutnju o razvodu: "Pokušala sam zaštiti djecu, to je misija broj jedan"
Foto: Elle / Shakira

"Bila sam tiha jer sam sve pokušavala procesuirati. Da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam javna osoba te naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. Teško je, ne samo meni nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško", rekla je za časopis Elle pjevačicom Shakira (45) nakon prekida s nogometašem Gerard Piqueom (35).

"Pokušala sam sakriti situaciju pred svojom djecom. Pokušavam ih zaštititi, to mi je misija broj jedan. Ali onda čuju stvari u školi od svojih prijatelja ili naiđu na neke neugodne vijesti na internetu i to ih jednostavno pogodi", iskreno je rekla pjevačica.

Pjevačica je istaknula kako je ovo sigurno 'najmračniji period' njenog života.

"Ponekad se nadam da je sve ovo samo ružan san i da ću se kad-tad probuditi. Ali ne, stvarno je. I sve to se događalo baš u vrijeme kad je moj tata bio na intenzivnoj i ja sam se borila na različitim frontama. Ovo je vjerojatno najmračniji period mog života", rekla pjevačica.

Podsjetimo, vijest o prekidu Shakire i Piquea objavljena je u julu nakon što ga je uhvatila u krevetu s drugom ženom, piše 24sata.hr.

Zajedno imaju dvoje djece, sinovi Milan (9) i Sasha (7), oko kojih se trenutatno bore za skrbništvo.

Nedavno su postigli privremeni dogovor, pa će za sada sinovi provoditi pola mjeseca s majkom, a drugu polovicu s ocem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije