Ko je fatalna studentica Clara koja je okončala brak Shakire i Piquea?

1
Radiosarajevo.ba
Ko je fatalna studentica Clara koja je okončala brak Shakire i Piquea?
Foto: Canva.com / Pique, Shakira i Clara

Manje od tri mjeseca nakon razlaza s popularnom pjevačicom Shakirom, fudbaler Gerard Pique pojavio se u javnosti sa svojom novom djevojkom Clarom Chia Marti.

Mnoge je zato zainteresovalo ko je ta fatalna studentica s kojom izlazi zvijezda Barcelone nakon prekida 12-godišnje veze s kolumbijskom pjevačicom.

Par je fotografisan kako se strastveno ljubi na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, gdje nisu baš pozorno pratili nastup umjetnika Danija Martína.

Misterija konačno riješena: Otkriveno zašto princ William nije bio na snimku s Kate

Misterija konačno riješena: Otkriveno zašto princ William nije bio na snimku s Kate

Čime se bavi Clara Chia Marti?

Oglasila se Shakira nakon prevare muža: Gotovo je

Oglasila se Shakira nakon prevare muža: Gotovo je

Clara navodno radi za Piqueovu filmsku i TV produkcijsku firmu Kosmos, gdje je zadužena za posebna događanja s obzirom na to da je studirala odnose s javnošću. Gerard Pique naveden je na web stranici firme kao njen osnivač, glavni izvršni direktor i predsjednik, kao i predsjednik uprave.

Clara je prisutna i na društvenim mrežama. Na Instagramu ima svoj privatni profil na kojem prati samo 21 osobu, no također ima i posebnu stranicu za svoje obožavatelje, za koju tvrdi da ju je ona autorizirala. Taj profil prati samo 108 drugih profila, uključujući i profil Gerarda Piquea, kao i službeni profil Kosmos Studios.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChZ9E9krR2f/[/instagram]

Ne smeta im razlika u godinama

Pique ima 35 godina, dok je Clara 12 godina mlađa od njega, odnosno ima 23 godine. To je bila velika promjena u odnosu na njegovu vezu sa Shakirom, jer je ona 10 godina starija od Piquea.

Shakira i Pique prekinuli su u junu ove godine. Slavni par upoznao se 2010. na snimanju videospota za njenu pjesmu ‘Waka Waka‘, koja je postala himna Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici te godine.

Svoju su vezu službeno potvrdili u martu2011., a zajedno imaju dvojicu sinova, Milana i Sashu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChQVfxnPPa8/[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije