Severinu nakon koncerta dočekao najljepši poklon: "Najsretnija na svijetu"

0
Radiosarajevo.ba
Severinu nakon koncerta dočekao najljepši poklon: "Najsretnija na svijetu"
Foto: Instagram / Severina Vučković

Hrvatska pjevačica Severina Vučković (50) pratiteljima na Instagramu pokazala je kakvo ju je iznenađenje dočekalo nakon koncerta u Opatiji.

Popularna Seve je nedavno nakon 13 godina održala koncert u Opatiji na kojem je izvela svoje najveće hitove, a zablistala je u mini haljini s detaljima od perja i šljokica koja je istaknula njenu vitku figuru.

Ona se nakon toga na Instagramu pohvalila raskošnim buketom cvijeća kojeg je dobila od sina Aleksandra na kojem se nalazila poruka "Najboljoj mami".

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

SAD stavile veto na prijem Palestine u punopravno članstvo UN-a

"Najsretnija mama na svijetu je nakon koncerta dobila najljepši poklon na svijetu…", napisala je Severina u opisu objave.

Ona je na fotografiji uz objavu pozirala ležerno odjevena u pamučnu majicu i traperice, a na licu je imala veliki osmijeh. Oduševljeni fanovi obasuli su je lajkovima i komplimentima.

"Jedna je mama", "Koja ljubav!", "Djevojčica", "Miš mali", "Predivno", "Lutka lijepa", "Sretni smo zbog tebe", "Ljubav do neba", poručili su joj.

Podsjetimo, uz prateći orkestar od 20 muzičara, 5.000 posjetitelja uživalo je u pjesmama koje su obilježile Severininu karijeru u Opatiji. Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme od samih početaka, pa sve do danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije