Severina se zaputila na plažu i oduševila outfitom: "Ma ženo, ti si kao vino"

3
Radiosarajevo.ba
Severina se zaputila na plažu i oduševila outfitom: "Ma ženo, ti si kao vino"
Foto: Instagram / Severina uživa na zasluženom odmoru

Severina na novim fotografijama pozira pored čamca, a pažnju krade dekolte u prozirnoj haljini kojom skriva kupaći kostim.

Pjevačica je svoj crni kupaći kostim sakrila crnom prozirnom haljinom koja ima proreze na vrlo zanimljivim mjestima, na dekolteu i posred trbuha.

Njene bujne grudi provirile su iz proreza, a nazire se i isklesani trbuh, za koji popularna Seve (50) naporno trenira te izgleda fantastično.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

"Ma ti si žena za sva vremena", "Žena sirena", "Ti si kao vino", bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Njen je život proteklih nekoliko dana ispunjen jer je na Jadranu srela poznate holivudske zvijezde koje ljetuju na hrvatskoj obali, a njenog sina Aleksandra posebno je razveselio glumac Woody Harrelson, s kojim se fotografisao i kojem je rado dao svoj autogram.

Severina je s prijateljicama bila i na večeri u jednom restoranu, u kojem su srele poznatu ekipu, a nije je mogao ne primijetiti i poznati svjetski reper P. Diddy, koji ju je odmjerio "od glave do pete" kad je prolazila pored njihovog stola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije