Severina nastupila u majici s likom Isusa, pažnju privukao i natpis

6
Radiosarajevo.ba
Severina nastupila u majici s likom Isusa, pažnju privukao i natpis
Foto: Instagram/Severina / Severina nastupila u Svetoj Nedelji

Severina (50) je nastupala u petak u hrvatskoj Svetoj Nedelji povodom proslave Dana grada, a snimku s koncerta splitska pjevačica objavila je na društvenim mrežama.

Popularna hrvatska pjevačica prvi je put nastupala u tom gradu, a snimka s nastupa otkriva da je Trg Ante Starčevića u Svetoj Nedelji bio u potpunosti ispunjen.

U prvim redovima su stajala razdragana djeca, a dok je pjevala pjesmu Dalmatinka, Severina je sišla s pozornice i pozdravljala najmlađi dio publike.

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Splitska pjevačica za tu je priliku obukla plave hlače i bijelu majicu s printom Isusa, a kombinaciju je upotpunila bijelim tenisicama i zlatnom ogrlicom. Majica s likom Isusa na sebi je imala natpis "Možete reći da sam sanjar, ali nisam jedina", što je Severina napisala i u opisu videa koji je podijelila na društvenim mrežama.

Također, aureola iznad Isusa žute je boje, dok su detalji na Kristovoj kruni u plavim nijansama, što predstavlja boje ukrajinske zastave, čime je Severina vjerojatno još jednom iskazala podršku ukrajinskom narodu.

Inače, takva je majica u prodaji u jednoj trgovini u Splitu, a košta 27 eura ili oko 50 KM, piše Direktno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije