Severinina advokatica: Nije istina da je bila privedena, evo šta se događalo

Radiosarajevo.ba
Severinina advokatica: Nije istina da je bila privedena, evo šta se događalo
Foto: Press / Severina

Severina Kojić na putu je za Hrvatsku i očekujem da će mi se javiti. Netačne su informacije koje su objavili mediji u Srbiji da je ona privedena.

Severina uhapšena u Beogradu

Policija ju je zatekla tri kućna broja dalje od kuće gdje živi s roditeljima Igora Kojića kad je išla preparkirati auto jer se ionako spremala za povratak u Zagreb. Platila je kaznu od 50.000 dinara (oko 835 KM).

Novi detalji hapšenja Severine u Beogradu: Svađa s Igorom, mijenjala iskaze

Rekla je ovo za Jutarnji.hr Jasminka Biloš, jedna od advokata poznate pjevačice koja je u proteklih mjesec dana zajedničkog sina uspjela vidjeti samo u utorak na 15-ak minuta gdje ga je Milan Popović doveo i nakon što je ona s dječakom provela to vrijeme u automobilu, on ga je odvezao.

Unazad više od mjesec dana Severina pokušavala je viđati sina, ali joj Milan Popović nije omogućavao te susrete, pa je u nekoliko navrata ona putem svojih advokata zatražila i intervenciju zagrebačkog Centra za socijalnu skrb.

Milan Popović obećavao joj je da će joj omogućiti te susrete, ali se onda kasnije pravdao samoizolacijom kao i rješenjem o njenom produženju za narednih 14 dana. Severina ipak neće odustati od toga da joj se omoguće susreti sa sinom bez obzira na ovu cijelu situaciju oko epidemije koronavirusom, piše Jutarnji.hr 

Da je Severina Kojić platila najmanju novčanu kaznu, potvrdio nam je i advokat Mate Matić, koji također zastupa Severinu Kojić

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije