Novi detalji hapšenja Severine u Beogradu: Svađa s Igorom, mijenjala iskaze

Radiosarajevo.ba
Novi detalji hapšenja Severine u Beogradu: Svađa s Igorom, mijenjala iskaze
Instagram / Severina

Regionalna muzička zvijezda Severina Kojić sinoć je privedena, budući da je na Novom Beogradu vozila automobil za vrijeme policijskog sata.

Severina uhapšena u Beogradu

Hrvatska pjevačica Severina Kojić uhapšena je večeras u 21:20 sati u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, saznaje Telegraf.rs . Iz ulice Partizanske avijacije bb, kod Tržnog centra Okov, Severina je zaustavljena od strane radnika UKP-a, drugo odjeljenje, bez dozvole za kretanje za vrijeme policijskog sata.. Ona je zatečena u kolima marke BMW, zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako pišu srbijanski mediji, Severina je menjala iskaze, a prvo je rekla da je krenula do apoteke, a onda je promijenila priču, pa je rekla da je htjela samo da preparkira automobil, kao i da se navodno posvađala sa mužem Igorom Kojićem.

"Prema nalogu dežurnog sudije za prekršaje, bit ću procesuirana u skraćenom postupku. Za kršenje policijskog sata, kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara (od 830 KM do 2.500 KM). Ukoliko budem ponovila ovaj prekršaj čeka me kazna zatvora. Do toga neće doći zasigurno", rekla je Severina.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije