Severina pokazala plavu kovertu: "Moja jutra počinju s tužbama"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čovjek

Na stranu sve, taj Milan je očigledno neki žestok bolesnik i nije mu svejedno što je bivša preživjela razlaz i ide dalje. Njemu ne treba advokat, njemu treba psihijatar.

Ambrozija

Zasto nas bombardirate jeftinim pricicama,jeftine pjevaljke?.Jedno je sigurno: gubitnik je njihovo dijete .Da li je Milan bolesnik,ne znam,ali znam da je demantirao bezbroj njenih optuzbi.Nije ni ona nevinašce,cijeli je Balkan uvukla u svoju ličnu dramu.I sve to lijepo iskoristila za lajk i povećanje popularnosti.Briga me za Milana,briga me za Severinu.

Guest

Milan ima mladju zenu 30 godina od sebe i 2 djece s njom. Covjek nikako da se okani Severine. Bog neka joj je na pomoci. To su patoloski ljubomorni ljudi.

/ Najnovije