Severina pokazala kako je proslavila Uskrs sa majkom Anom

1
Radiosarajevo.ba
Severina pokazala kako je proslavila Uskrs sa majkom Anom
Foto: Instagram / Severina Vučković

Jedna od najpoznatijih pjevačica u regionu, Severina, povremeno svojih 1,3 miliona fanova na Instagramu počastiti ponekom fotografijom iz svog privatnog života.

Ovaj put je pokazala kako je izgledala proslava Uskrsa u njenom domu.

Objavila je fotografiju sa svojom majkom Anom na kojoj njih dvije poziraju za blagdanskim stolom, a u opisu fotografije je kratko poručila: 'Sretan Uskrs'.

Pomoćnik generalnog sekretara UN-a: "Jedino ako se prihvati prošlost, može da se postigne mir"

Pomoćnik generalnog sekretara UN-a: "Jedino ako se prihvati prošlost, može da se postigne mir"

U komentarima su se zaredale brojne čestitke, a pažnju je i ovaj put 'ukrala' gospođa Ana koja je, čini se, jako draga obožavateljima svoje kćerke.

'Sretan Uskrs, posebno tvojoj mami','Sretan Uskrs, čuvaj to blago, jedna je mama', 'Sretan Uskrs, pusa predivnoj teti Ani', 'Seve, čuvaj mamu', 'Poseban pozdrav gospođi majci', bili su samo neki od komentara, prenosi Story.

Međutim, nekima je upalo u oko i da gospođa Ana ruku ima oslonjenu na maramu koja joj je vezana oko vrata pa su joj poželjeli sretan oporavak.

Severina nije otkrila što se mami dogodilo, no sudeći po njihovim veselim izrazima lica, čini se da oporavak ide po planu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije