Severina o optužnici: 'Vijest stara 10 mjeseci čestitka je meni za Dan žena'

0
Radiosarajevo.ba
Severina o optužnici: 'Vijest stara 10 mjeseci čestitka je meni za Dan žena'
Foto: IG /severina / Seve

U medijima je jučer objavljeno da je potvrđena optužnica protiv Severine po kojoj je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander.

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu protiv Severine još je u septembru potvrđena optužnica državnog odvjetništva zbog nametljivog ponašanja.

Optužnicom joj prijeti godinu dana zatvora.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Severina je, prema optužnici, izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece.

Nju je, Severina prozvala da je dio mreže koja je radila u korist Milana Popovića. Pjevačica, pak, za RTL Direkt kaže da DORH nije bio tako učinkovit u postupku protiv liječnika Gzima Redžepija.

USKOK ga je teretio za trgovanje utjecajem u korist Popovića, a on je pravomoćno oslobođen nakon što je vještak promijenio nalaz. 

"Dug je dan, desilo se još nekih stvari. Jedna od njih je zanimljiva, čestitka meni za Međunarodni dan žena, vijest stara deset mjeseci koju je netko poslao danas u medije, a mnogi će znati i ko", kazala je Severina.


 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije