Severina sa Maldiva poslala poruku za Let 3: 'Moja ŠČikla...'

1
Radiosarajevo.ba
Severina sa Maldiva poslala poruku za Let 3: 'Moja ŠČikla...'
Foto: Instagram / Severina

Hrvatska pjevačica Severina Vučković pratiteljima na Instagramu objavila je videozapis kako uživa na Maldivima sa sinom i menadžerom, a usput je pružila podršku ovogodišnjim predstavnicima na Eurosongu.

Na pješčanoj plaži, Severina je proslavila i dva rođendana istovremeno: svog sina Aleksandra, koji je navršio jedanaest godina, kao i onaj svog menadžera Tomice Petrovića (54), koji je igrom slučaja rođen na isti dan 20. februara.

Iako je na odmoru, splitska pjevačica prati dešavanja u Hrvatskoj, pa je na Instagram storyju objavila fotografiju kao znak podrške grupi Let 3 koja će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu.

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Čekaju se rezultati obdukcije nakon misteriozne smrti poznate srbijanske voditeljice

Severina je pokazala za koga je navijala na Dori i koga će bodriti na predstojećem Eurosongu. Pa je tako nedavno uoči Dore putem društvenih mreža prvo objavila: "Mama ljubila morona… ŠČ! Podržite Let 3 na njihovom letu na Dori. Uz drugarski pozdrav, moja ŠČikla.", a potom je po završetku Dore uz snimku svog koncerta u varaždinskoj Areni naglasila kako pjesmu "Moja štikla" posvećuje Letu 3, zbog čega je preimenovala u "Moja Ščikla".

Sa pjesmom "Moja štikla" Severina je 2006. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a u spotu za tu pjesmu pojavili su se te godine upravo dečki iz Leta 3. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije