Severina pokazala kako i s kim uživa nakon razvoda

4
Radiosarajevo.ba
Severina pokazala kako i s kim uživa nakon razvoda
Foto: Instagram / Severina

Nakon što se u četvrtak i službeno razvela od bivšeg supruga Igora Kojića (34), pjevačica Severina Vučković (49) na Instagramu je objavila kako se zabavlja s prijateljima.

Severina je prvo objavila fotografiju iz hotela na kojoj pozira u kupaćem kostimu ispod bora, a sada je otkrila i da se druži s prijateljima i saradnicima u blizini Zadra.

"Oko mene hiljadu luđaka... (njih troje k'o 'iljadu)", napisala je u opisu fotografije za koji joj je poslužio stih iz njezine pjesme 'Tarapana'. Pjevačicu se može vidjeti u društvu producenta Filipa Miletića, s kojim radi na svojem novom albumu, fotografkinje i inspicijentice drame u HNK-u Split Sonje Dvornik te saradnice Vedrane Vasić.

Pentagon potvrdio: SAD isporučio moćne rakete Ukrajincima

Pentagon potvrdio: SAD isporučio moćne rakete Ukrajincima

Sonja Dvornik je objavila video na kojem se može vidjeti kako Severina veselo korača dalmatinskim ulicama. Podsjetimo, par je u braku bio šest godina, a više od godinu dana govorilo se o tome kako u braku između Severine i Igora više ne cvjetaju ruže. Već neko vrijeme nagađalo se kako Severina nije u dobrim odnosima s porodicom Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karantini u njihovu domu u Beogradu.

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", kazala je Severina kratko.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije