Severina: 'Pitali su me o Srebrenici, trebali su da proguglaju izjave Dodika iz 2004.'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobra odluka

Ne samo ti nego bilo koji gradjanin iz bilo koje druge države nebi trebao ići u srbiju.zatvor je najmanja briga,ali pravljenje od ljudi fasirano meso i od kosti sapun je ono čega se treba plašit.

Bogan

Seve, ma dodji ti u Demokratskvo drustvo; seher Sarajevo. Dobro si i prsla.

***

***

IKS

Aca Jong-un, nuklearni glupan!

Mani se politike

Pjevaj, to ti je profesija

Nadimak...

Najbolje rjesenje za sve u zivotu je reciprocitet...iz iskustva..pa npr na ulazu u BiH pitas sta je bilo u Srebrenici ako kaze nije nista nema ulaza a ako kaze genocod snimis i otvoris instagram stranicu sa svim izjavama...na kraju ima i snimad doDicka gdje kaze da je bio genocid...

Baš

Kuri bolac vućića i njegovu mafijašku vlast što im je Severina skresala,ali njena sreča je da je dobro poznata u cijloj regiji i šire,ali da nije bila bi samljevena i porazbacana po toj poganoj državi.

/ Najnovije