Severina otkrila kojoj se hrvatskoj pjevačici divi: 'Jedna od najvećih sa ovih prostora'

0
Radiosarajevo.ba
Severina otkrila kojoj se hrvatskoj pjevačici divi: 'Jedna od najvećih sa ovih prostora'
Foto: Instagram / Severina Vučković

Severina je na svom Instagramu posvetila dirljivu objavu svojoj kolegici, pjevačici Jasni Zlokić. 

"Vela Luka na Korčuli je rodila dvoje najboljih: jednog i jedinog Olivera, ali i jednu i jedinu Jasnu Zlokić. Ljubav prema njoj se rodila u vrijeme kad smo slušali interprete koji bi nas svojim glasom odveli direktno u riznicu prekrasnih stihova i nota, koje su oživljavali njihovi glasovi.

Da ne pišem o njenom glasu i boji glasa, koji je savršen, ona je žena s dušom, čija duhovitost prerasta u vrhunsko pjevanje sa stand up komedijom. Ne želeći, duhovitost sama izbija iz nje, takav se jednostavno rodiš.

Alifakovac: Vodimo vas u šetnju starom sarajevskom mahalom

Alifakovac: Vodimo vas u šetnju starom sarajevskom mahalom

Povedi me sam pjevala kao dijete na Glasu Kaštela (sladak izbor pjesme za dijete od 12 godina), ali bezuspješno u izvođenju, jer Zlokićka je jedna. Jedna od najvećih pjevačica ovih prostora.

Skitnica nam je bila himna, jer napokon žena pjeva Ja sam skitnica, ne drži me mjesto... Vrlo feministički za ono doba. Hvala za naša druženja, sjećanje, ljubav i hvala što te imamo. Koncert godine! P.S. I nasmijala si nas i rasplakala", poručila je Severina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije