Severina odbila prekinuti koncert usprkos nevremenu: 'Rekli su da će me tresnut struja'

1
Radiosarajevo.ba
Severina odbila prekinuti koncert usprkos nevremenu: 'Rekli su da će me tresnut struja'
Foto: Kolaž / Severina po kiši nastupala

Pjevačica Severina Vučković pokazala je nevjerojatnu odlučnost i profesionalizam tokom svog nastupa u Primoštenu, iako su je nepovoljni vremenski uvjeti pokušali omesti.

Kiša koja je neprekidno padala tokom koncerta nije uspjela zaustaviti entuzijazam publike, koja je nastavila glasno pjevati uz pjevačicu unatoč otežanim uvjetima.

U jednom trenutku, oluja je prouzrokovala gašenje rasvjete i razglasa, no to nije smanjilo energiju na koncertu. Severina se obratila svojoj publici putem Instagrama, dijeleći svoje doživljaje s koncerta:

Tragedija u Livnu: Od posljedica utapanja u jezeru preminuo i drugi mladić

Tragedija u Livnu: Od posljedica utapanja u jezeru preminuo i drugi mladić

"Sinoć je ogromna nevera pala tačno na Primošten pa su mi rekli da će me tresnut struja, a ja si mislim - kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji?! A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali samo munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj."

Pjevačica je također dodala da su je kao malu zvali Neverina, što "dosta toga objašnjava."

Iako su uvjeti bili teški, Severina je pokazala svoju posvećenost i ljubav prema publici, koja je cijelo vrijeme bila uz nju. Ovaj koncert će zasigurno ostati zapamćen kao jedan od onih neobičnih i nezaboravnih nastupa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije