Severina odustala od showa na Dodikovoj televiziji: "On negira genocid"

21
Radiosarajevo.ba
Severina odustala od showa na Dodikovoj televiziji: "On negira genocid"
FOTO: Facebook / Kojić: Korupcija ili nehaj, rezultat je isti

Iako još nije krenula s emitiranjem, koje je planirano za kraj ove godine, regionalna UNA TV gotovo svakodnevno puni medijske stupce upravo zahvaljujući zvučnim imenima koja bi trebala postati zaštitna lica programa. Sjedište će biti u Banja Luci, a imat će studije u tri države - Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Najavljeno je kako će pokrivati čak 20 milijuna ljudi, a program će se emitirati preko kabelskih operatera.

Hrvatski studio već se gradi u Sky Officeu u zagrebačkom Rudešu.

Još prije mjesec dana je procurila informacija kako je Una TV u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zbog toga je u javnosti dobila nadimak 'Dodikova televizija', a među prvima se pojavilo ime Severine Vučković koja je, kako se nagađalo, trebala imati svoj talk show, što bi značio njen povratak u voditeljsku ulogu nakon više od 30 godina kada je s Ivanom Banfić vodila emisiju Top Cup na ondašnjoj Z3 televiziji.

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

Tužilaštvo BiH objavilo nove detalje: Edin Gačanin Tito planirao kupiti helikopter

"Zato što je činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o 'Dodikovoj televiziji', pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid", kazala je Severina u razgovoru za Vecernji.hr.

Ostatak razgovora sa Severinom možete pročitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (21)

/ Povezano

/ Najnovije