Severina nakon nastupa: Tjelohranitelji su mi rekli da me to moglo ubiti

4
Radiosarajevo.ba
Severina nakon nastupa: Tjelohranitelji su mi rekli da me to moglo ubiti
Foto: Instagram / Koncert Severine

Snimak sa Severininog koncerta kojim je zatvorila 56. Vinkovačke jeseni, a u kojoj odbija kišobran od tjelohranitelja tokom pljuska, postaO je viralna, a sada je pjevačica otkrila još jedan detalj sa sinoćnjeg koncerta.

"Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirati mikrofon, da me mogla struja ud'rit... Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radio u Elektrodalmaciji, valjda se to računa kod Boga", započela je Seve objavu ispod snimke na kojoj pjeva pjesmu Rođeno moje.

"Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubiti i jači 'volti' pa vidi kako sjajim", dodala je pjevačica.

Otkrivamo o čemu će glasati zastupnici Narodne skupštine RS

Otkrivamo o čemu će glasati zastupnici Narodne skupštine RS

"P.S. Zezam se. Ne pokušavajte ovo kod kuće... Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je...", zaključila je Severina.

"Kraljica naša, jedna jedina Severina", "Najbolja si, bio je užitak slušati te uživo u tim trenutcima, znajući da ovu sada pjevaš s posebnim žarom", "Predivno", "Bravo", "Naša kraljica, kraljica Balkana", samo su neki od komentara ispod objave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije