Severina objavila video pada na pozornici: 'Ti čak i elegantno padaš, kraljice!'

0
Radiosarajevo.ba
Severina objavila video pada na pozornici: 'Ti čak i elegantno padaš, kraljice!'
Foto: Printscreen / Severina

Severina je tokom svog nastupa u zagrebačkoj Laubi ove sedmice doživjela malu nezgodu, koja je srećom završila bez posljedica. Dok je pjevala pjesmu Italiana nezgodno je zakoračila na pozornici i pala je, a video svog pada na ovom nastupu je podijelila s publikom na Instagramu i našalila se na svoj račun.

"Imala sam koreografiju da se bacim u publiku, ali koreografija se desila nešto ranije... Zapravo, ja ovako svaki put kad hoću malo odmorit' na bini...", napisala je uz snimku videa u kojem je nakon pada ostala sjediti na pozornici neko vrijeme i smijala se. Ubrzo je ustala i nastavila pjevati i plesati na oduševljenje publike, piše Večernji list.

U komentarima ispod ove objave javila joj se i Ella Dvornik i napisala kako je dobro da je štikla ostala čitava, a drugi obožavatelji su napisali: "Ti čak i elegantno padaš, kraljice. Jedna jedina i neponovljiva. Kraljica nad kraljicama! Seve i kada pada padne sa stilom i ukusom, jedna je Seve". Ove sedmice Severina je dala i intervju u kojem je otkrila kada će obožavatelji konačno dočekati njezin novi album.

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

Snažan zemljotres pogodio Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

"Neće još dugo proći da Sorry osvane sa svojom A stranom. Vrlo skoro krećemo u snimanje spotova. Dakle, šest pjesama čeka spotove, a evo male ekskluzive, njihova ime su: Sorry, Pravda za ljubav, Nebo, Metak, Woodoo riba i Sto stepeni. U njima se izmjenjuje dosta muzičara, što bi vi rekli "mlađih, novih", neki su, nećete vjerovati, popularniji od mene, a neki su nepoznati, al' će uskoro postati popularni. Puno je iznenađenja i pjesme su odvaljene", ispričala je za hrvatsko izdanje magazina Hello.

Njezine pjesme uvijek prate i video spotovi u koje ulaže dosta truda i uvijek izgledaju spektakularno, a na pitanje koja će pjesma s novog albuma prva dobiti svoj spot, rekla je kako još nije sigurna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije