Severina nastupila na mjestu na kojem je niko nikad nije očekivao: Evo gdje je otišla s Letom 3

0
Radiosarajevo.ba
Severina nastupila na mjestu na kojem je niko nikad nije očekivao: Evo gdje je otišla s Letom 3
Foto: Kolaž / Severina u Močvari

Nitko nije očekivao Severinu u prvoj polufinalnoj večeri Dore, koja se pojavila kao gošća na nastupu Leta 3, ali još su je manje očekivali nakon finalne večeri kada se usred noći popela na pozornicu u zagrebačkoj Močvari.

O nastupu u Močvari pjevačica se oglasila na društvenim mrežama.

"Ne idem po klubovima, osim kad pjevam... Sinoć sam s Mrletom prvi put (kao gost iznenađenja) bila u klubu Močvara, na poziv #jovankabroztitutka i #houseofflamingo.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Moram priznati da mi je ovo jedan od najboljih provoda u životu... Tako da za mene neće vrijediti ona 'Pitat će te starost gdje ti je bila mladost'", poručila je Severina.

Postoji dobar razlog zašto su Letovci i Severina na afterpartyju završili baš u Močvari. Naime, tamo je u nedjelju navečer organizirana gledaonica finala Dore pod palicom queer umjetničkog kolektiva "House of Flamingo", pišu hrvatski mediji.

Pogledajte kako je bilo u Močvari.

Ne idem po klubovima, osim kad pjevam... Sinoć sam s Mrletom prvi put (kao gost iznenađenja) bila u klubu Močvara, na poziv #jovankabroztitutka i #houseofflamingo. Moram priznati da mi je ovo jedan od najboljih provoda u životu... Tako da za mene neće vrijediti ona “Pitat će te starost gdje ti je bila mladost”. 😂 #tobecontinued #babaroga Let 3 #erikakokorovic #_tomynator_ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Posted by Severina on Monday, February 26, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije