Rođeno moje: Severina će vas rasplakati ovim videom

Radiosarajevo.ba
Rođeno moje: Severina će vas rasplakati ovim videom
Youtube/Screenshot / Severina

Najpopularnija hrvatska, ali i regionalna pjevačica Severina, krajem prošle godine oduševila je fanove regije turnejom The Magic Tour, koja je višestruko nagrađena kao najbolja turneja u 2019. Turneja je započela u njenom rodnom Splitu, a kao dokaz da je neprikosnovena miljenica svojih Splićana, jest činjenica da je to koncert s najviše prodanih ulaznica u Spaladium Areni.

Nekoliko dana kasnije, Severina doživljava pravu dramu u privatnom životu u borbi za njenog sina. I premda su svi očekivali kako će se nastavak turneje otkazati, Severina je došla u Zagreb i pokazala da ma koliko joj je bilo teško, najteže što se jednoj ženi i majci može dogoditi, odradila je najbolji koncert u svom životu.

A pjesma Rođeno moje bila je kulminacija tog sveopćeg navijanja publike da neko ko je bio povrijeđen bude dobro. To nije bio pljesak, to je bilo navijanje.

Pogledajte i poslušajte tu tugu pomiješanu sa snagom i ljubavi publike.

Uz premijeru videa, Severina se fanovima obratila i porukom u kojoj piše:

„Danas je točno pola godine od nepravomoćnog odvajanja jednog osmogodišnjeg dječaka iz njegovog doma. Sa sinom sam provela u tih šest mjeseci točno 29 dana, točnije 690 sati. U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije. Ovo je moj glas protiv nepravde. Hvala svima u dvorani koji su me došli podržati i dali mi nevjerojatnu količinu snage i ljubavi. Hvala od srca!“

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije