Gdje je nestao Igor? Severina partyjala i zabavljala prijatelje

Radiosarajevo.ba
Gdje je nestao Igor? Severina partyjala i zabavljala prijatelje
Privatni album / Severina

Severinu Kojić (48) ne more brige nakon navodne rastave od Igora Kojića (32) o kojem se u regiji šuška na veliko. I dok je danima bila zatvorena u svoj penthouse od tristotinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, a namirnicama je opskrbljivala nećakinja Mia Popović, Seve je izašla iz stana tek prije nekoliko dana da ode na policiju na informativni razgovor nakon što ju je direktorica škole u koju ide njezin sin prijavila za prijetnje, piše 24sata.hr.

No splitska pjevačica je u utorak navečer konačno izašla malo se opustiti kako bi proslavila rođendan PR-a i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić, Aleksandra Dojčinović..., partijalo je u jednom zagrebačkom kafiću. Kao prava zabavljačica, Seve se latila mikrofona i zapjevala, kao i Iva Radić, s kojom je Splićanka donedavno zahladila odnose.

Naime, Severina je izostala s Ivinog nedavnog partyja povodom modnog portala koji ima, što je ovu razočaralo. Seve ovaj put nije lomila čaše, kao na svojedobnoj proslavi vjenčanja drugog prijatelja, pjevača Tonija Cetinskog.

Seve je nedavno proslavila i vlastiti rođendan, ali u svom stanu na Kozjaku dok je bila u samoizolaciji nakon povratka iz Beograda. Njen menadžer poslao joj je tamburaše pod prozor pa je ushićeno izašla na balkon u haljinici i pjevala.

Prewma izjavama Sevinih prijatelja, “nešto definitivno nije u redu između nje i Igora”, jer “nikad nisu bili toliko razdvojeni”.

I kad je išla na turneju u Ameriku, Igor je išao s njom. Severina je u Zagrebu od sredine aprila, a Igor je ostao u Beogradu kod roditelja i posvetio se starom poslu, kojim se bavio prije nego što je upoznao pjevačicu.

Opet je počeo raditi kao nogometni menadžer, a Seve se posvetila sinu, o kojem samo razdragano priča.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije