Pravda za ljubav: Seve zaintrigirala novim vijestima

0
Radiosarajevo.ba
Pravda za ljubav: Seve zaintrigirala novim vijestima
Foto: Instagram / Severina

Nakon ljeta, odmora, ali i samoizolacije zbog pozitivnog testa na koronavirus, Severina se očigledno bacila na posao i najavila nešto što njezini vjerni fanovi čekaju s velikom nestrpljivošću.

Naime, 48-godišnja pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju s prijateljem i glazbenim producentom i tekstopiscem Filipom Miletićem s kojim je dosad već imala prilike surađivati, prenosi dnevnik.hr. 

"Pravda za ljubav". La Casa De Musica w/ Tokyo&Rio" napisala je Severina uz emotikona smješka koji plače od smijeha i heštegove novi album, snimanje, Severina2020.

To je i više nego zaintrigiralo, ali i razveselilo njezine fanove jer je posljednji album naziva "Halo" objavila 2019. godine, a onaj prije toga "Zdravo Marijo" još 2008. godine.

Uz to, neki su pohvalili Filipov izgled i zaključili kako bi on i Severina baš bili dobar par, i to nakon što se ona i njezin suprug Igor Kojić već mjesecima nisu zajedno pojavili u javnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije