Severina blista u Istri: Poslala kratku, ali jasnu poruku

1
Radiosarajevo.ba
Severina blista u Istri: Poslala kratku, ali jasnu poruku
Instagram / Severina

Hrvatska pjevačica Severina je vikend odlučila provesti u dobrom društvu, a na Instagramu se pohvalila svojim prijateljima.

"Imam mali krug velikih ljudi...", napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira s Tomicom Petrovićem, Davorom Grginom i prijateljicama.

Upravo Grgin je otkrio da se društvo nalazi u Istri, prenosi Dnevnik.hr. 

Severina svakom novom objavom pijeni pažnju na društvenim mrežama, a pjevačica koja je nedavno preboljela koronavirus sada uživa koliko može.

Inače, nedavno je njen muž Igor Kojić objavio fotografiju i otkrio da uživa u ljetovanju u Hrvatskoj sa sestričnom.

Iako je bio u Hrvatskoj, nije objavio fotku sa Severinom, baš kao ni ona s njim, niti je poznato jesu li se vidjeli. Sudeći prema društvenim mrežama supružnici se nisu vidjeli nekoliko mjeseci, otkako se ona vratila u Zagreb iz Beograda, a potom i ljetovala s porodicom i prijateljicama u Dalmaciji. 

Da bi ušutkali natpise o problemima u braku o kojim se već dugo nagađa, Severina je krajem jula objavila njihovu zajedničku fotografiju i čestitala Igoru 33. rođendan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije