Sestre Ramović zajedno u Sarajevu: "Minimalno 500 eura se baca za kićenje"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Sta je nama vijest. Neke ofajle da se provlace po vijestima, da se prenosi st je jela, sta je posrala. Sa cim su ine zasluzile toliku paznju?

Pehlivan

Odvratno!

Jas

Zalosno je sta vi objavljujete. Da li mi zaista moramo znati kako tamo neki "influencer" provodi dan. Uzas! Postavite nesto edukativno pobogu brate!

Dnevni red

Grozno Sta rec koju posluku porati

Hašimaga

Rupa je rupa ma u kakav papir bila umotana, dok raja to ne shvati ovo će biti najgledanija i najslušanijia vijest. Čuj minimalno 500 eura, jesu im zinule.....

Boli gledati kolike su

Uzasne papanke

Na sta smo spali kad su nam ove prdulje vijest

.

RESIDENTEVIL

500 eura jedna noć za sex u troje?

Boom

Da nema smisla pišete o ovima a nepišete o mržnji o ratu. Novine napišu pogino srbin il hrvat a vi patriote odmah pljujete i lajete to vam je normalno

BBB

Neznaju Ramovićke šta će od sebe, azdisale su od para !

Jack

Šta reć',koji *** poslati?

Tiffany09

***... Jel im i mamina tarifa 500Eura...zna li se sta

/ Najnovije