Sestre Ramović na okupu, uživale u Sarajevu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Colloseum

pa urednice....zasto? po cemu su ove sestre poznate? jedna pjevacica bez poznate pjesme a druge nako ...samo lijepe? cemu ovo , kako ovo da je vijest?

Tri prdulje nikom bitne

.

Pehlivan

Gurao ih ovaj portal ili ne, i dalje su odvratne i sve povezano sa njima. Osobe bez ikakvih kvaliteta i posebnosti.

Komentatori na aparatima jer njihovo postojanje nebitno pored Ramovicki hahahahah

Guest

Kakav ste vi medij? Zašto je ovo vijest, zašto su ove osobe bitne?

Insano

Ja ovo nish ne kontam, ja kad se slikam niko ne pise o meni. Ko su sestre Ramovic i koga interesuje gdje se slikaju?

Jos ovo kenjanje nisu skinuli....

.

Kic i nekultura

Po cemu su ove osobe poznate i vazne za pucanstvo ove drzave? Ljudi koji doprinose razvoju BiH i koji rade tako vazne poslove za pucanstvo ne dobiajju publicitet kao tkz folk kultura umjetnici. Taj uticaj kica koji se uvozi iz Srbije treba da zaobidje BiH u velikom luku . Ovo je 21 a ne srednje stoljece .

/ Najnovije