Serena Williams u baletnoj haljinici boje lavande šokirala na meču

Radiosarajevo.ba
Serena Williams u baletnoj haljinici boje lavande šokirala na meču
Twitter / Serena Williams

Sereni Williams su ovaj mjesec zabranili buduće nastupe u provokativnoj odjeći. Povod za to bio je njen pripijeni kostim koji je nosila na ovogodišnjem Roland Garrosu.

Roland Garros / Serena Williams razbjesnila teniski vrh seksi odjećom

No moćna zvijezda tenisa je opet šokirala – nosila je baletsku haljinicu, poznatu tutu, u drugoj rundi na meču US Opena u srijedu gdje je opet bila pobjednica. Pobijedila je glatko teniserku Carinu Witthoeft.

 Nije bitno u čemu igra jer naprosto briljira. Javnost i njeni fanovi su naprosto oduševljeni njenom haljinicom.

Još uvijek nije poznato da li su reagirali odgovorni US Opena za Sereninu odjeću na meču. Ove sedmice su pokazali "oštrinu" na primjeru francuske teniserke Alize Cornet.

US open / Teniserka skinula majicu usred meča pa kažnjena zbog kršenja "etičkog koda"

Cornet je kažnjena jer je na teren u drugom setu izašla sa majicom koju je obukla naopako, pa je hitno morala presvući. Iako je ostala u sportskom grudnjaku, ipak je kažnjena.

Njoj su ubrzo na društvenim mrežama pružile podršku brojne sportistkinje uz komentar da Federer, Nadal, Đokoviću bez problema mogu da presvlače majce i ostanu goli tokom meča.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije