:( / Selena Gomez proživljava teške dane: Zabrinula fanove svojim potezima

08. 12. 2021. u 09:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Zdravstveni problemi su Selenu Gomez potaknuli nekoliko puta da se povuče iz javnosti.

Selena Gomezse kroz svojih 29 godina borila s brojnim nedaćama, od zdravstvenih problema do onih ljubavnih.

Čini se kako pjevačica i trenutno proživljava teške dane i zabrinjava fanove svojim pojavljivanjima u javnosti. Selenu su snimili u ponedjeljak kako napušta set filma "Leaving Only Murders" u New York.

Tom prilikom je potpuno prekrila lice zaštitnom maskom, kapom, ali i psom kojeg je držala u rukama. Niti u jednom trenutku se nsu moglo vidjeti njene oči.

Inače, Gomez je nedavno lansirala platformu za mentalno zdravlje tako poručivši da je važno razgovarati o toj temi. Poznato je da se ranije borila s depresijom pa upravo zato se odlučila na ovakav korak. No javnost brine što dok želi pomoći drugima, glumica izgleda sve nesretnije.

Selena se zbog mentalnog zdravlja i depresije nekoliko puta povlačila s društvenih mreža te iz javnosti, posebno nakon konačnog prekida sa svojom prvom velikom ljubavi, pjevačem Justinom Bieberom, koji se vrlo brzo vjenčao sa sadašnjom suprugom Hailey Bieber. Selena je tu vezu nekoliko puta opjevala, a naknadno je otkrila i kako je bila psihički zlostavljana.

Prelijepa Selena sve je manje aktivna i na svom Instagram profilu gdje je prati 278 miliona pratilaca.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA