Sejo Sexon: 'Priča o bratstvu ne pije vodu. Bodove ne kupiš na Sarajevu, Srebrenici i Vukovaru'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U Bgd izgleda

Gora situacija sa snabdijevanjem vodom nego u ratnom SA. Onaj, onaj, onaj mis mekinjas se nije okupo kako valja par godina

Sve, sve, ali

Sve na stranu, ko je kome uzeo sta i ko je kome rekao, o cemu je rekao, ali gledalac nema sanse da se otme dojmu da Jankovic laze, da je neiskren u onom sto govori.

anfscd

сејо се упалио ко кутњак...

Bosna

Kad ovog covjeka cujem, ponosim se Sarajevo i ponosim se Bosnom. Svaka cast ljudino. Na tebi se vidi da nisi ****a, a na Jankovicu da jest. Nije to neobicno da sa takva dva tipa zblize u djetinjstvu. On se prikljucio na tebe. Hrabrost koju nikad nije imao, a to je ocito u drugoj recenici razgovora s njim, Jankovic je nasao u tebi i smatro je za zejdnicku.

Mostar

Sto ih ti onda kupis Sejo? Budimo realni kad se spomene Pusenje prvo sto ti padne na pamet je Nele

Dokaz

Sto ih ti onda kupis Sejo? Budimo realni kad se spomene Pusenje prvo sto ti padne na pamet je Nele ka Mostar Ovaj tip iz hercegovachkog kamenjara je zivi dokaz da su hercegovachki Hrvati istog porijekla kao i Srbi, vlashkog.

***

***

znak

...i sta cemo sad...

Sejo

Dezerter.

Sabina Šabić

Je*** bratstvo, daj pare. Ništa od djece, neće u škole i valja izdržavati nehl****. I zato autorska prava i tantijemi.

/ Najnovije