Šejla Zonić o kritikama: "Nije mi jasno šta se meni tačno zamjera"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

BOSANSKE SELJACINE KOJE SLUSAJU IZVORNU NE TREBA DA KOMENTIRAJU JER NIJE OVA MUZIKA ZA PAPKE!

Derim

Zamjera ti se sto si kuja.

Nebitna

Neznam ko ti zamjera,treba ti medijske paznje,obicna prdulja

Prosto i jasno

Osoba sa imalo dostojanstva, samopoštovanja, ponosa i morala, ne bi si dozvolila da ima išta sa C.A.

Čemu ovo sada?

Ovo su teški dani, dani žalovanja i prisjećanja na nevine žrtve. Zvuči perverzno spominjati ove pjevaljke od kojih je mentorica ta koja se bahatila ulovom iz zločina koji je genocid. Kako ovoj mladoj ženi nije jasno u čemu je problem i kako uredništvu portala nije neprijatno baš sada pisati o ovome? Poštujte žrtve barem jednom godišnje ako je moguće.

visocica 1662

***

Bez rijeci

***

Zolja

***

Rade

>>Draga Šejla samo glavu gore i nspred! Nas narod je takav, rijetko oprasta uspjeh! Ja nisam strucnjak za muziku, ali imam sluha. Rijetka si sa takvim dostojanstvenim ponasanjem i takvim glasom, nrma ih. Ti si jedno posteno dijete, odnijela si iz svoje familije postenje, vasputanje, antinacijonalizam, pamet, ljepotu. I nedozvoli da zli ljudi upropaste tvoju buducnost. Ti si Bozije stvorenje, gdje ti je Bog dao sve te odlike koje imas. I cuvaj taj dar od Boga. Samo se jednpm taj dar dobija u ovom zivotu. Srevu ti zelim sretna i zdrava bila. Veliki pozdrav iz Celja. Rade Brkovic ka Rade<<sve što si naveo je točno,ali je točno i sve sto se navodi o supruzi ratnog zločinca je istina,dakle morala je iz obaveze prema svojim sugradjanima iz Sanskog Mosta birati drugog mentora kao sto je Djula Drini odabrala. Da je Raznjatovicka moralna nebi pjevala pjesme o drazi mihailovicu,a i ona je ponijela svoj karakter iz kuće. Pametnom dosta.

/ Najnovije