Omiljeni turski par: Šeherezada i Onur ponovo postali roditelji

Radiosarajevo.ba
Omiljeni turski par: Šeherezada i Onur ponovo postali roditelji
Foto: Instagram / Bergüzar Korel i Halit Ergenç

Poznata turska glumica Bergüzar Korel i njen suprug Halit Ergenç ponovo su postali roditelji.

Nakon osmogodišnjeg Alija u njihovu porodicu je pristigao još jedan sin. Kako javljaju turski mediji porođaj je prošao uredno i bez komplikacija, a ime djeteta još uvijek nije javno obznanjeno.

Premda svoj privatni život nastoji zadržati daleko od očiju javnosti, Bergüzar je u nekoliko navrata najavila kao bi sa suprugom voljela imati još djece, a posebno bi voljela postati majka djevojčice.

Dok joj se želja o proširenju porodice ostvarila, na ostvarenje ove druge će morati pričekati.

"Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo svima na lijepim željama", izjavila je po otkrivenju druge trudnoće razdragana glumica.

Čestitke nisu prestale stizati na adresu slavnog para, a po svemu sudeći pred njima su sjajni porodični trenuci. U nedavnom razgovoru za tabloid Hello, 37-godišnjakinja je progovorila o dolasku prinove te napomenula sljedeće: "Nisam nimalo uplašena što ću kod kuće biti okružena samo muškarcima. Štaviše, osjećam se divno zbog činjenice što će me oni voljeti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije